Provençaalse wokschotel van Hetty van Es

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • aardappelpartjes
  • uitje
  • knoflook
  • 2 tomaten
  • 1 courgette
  • bleekselderij
  • worteltjes
  • zakje Marinade Mix Provençaal van Knorr
  • scheutje rode wijn
  • 150 centiliter water

Instructies

  • Aardappelpartjes bakken, met een beetje marinade erbij (let op voor aanbranden.
  • Worteltjes blancheren.
  • Uitje en knoflook bakken, courgette erbij, na ca. 5 min tomaten, bleekselderij en wortel erbij.
  • Aardappelpartjes erbij.
  • Blussen met rode wijn en water, sausmix erbij en met deksel nog even laten sudderen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch