Pulled Pork

Pulled Pork van Mimskeuken

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg varkensfricandeau in 3 stukken gesneden
  • 1 kleine ui gesneden
  • 200 ml ketchup
  • 4 eetlepel(s) basterdsuiker
  • 3 eetlepel(s) azijn
  • 2 eetlepel(s) stroop
  • 1 eetlepel(s) mosterd
  • 2 theelepel Thai sweet chili saus
  • peper & zout

**

  • 4 eetlepel(s) water
  • 2 eetlepel(s) maizena

ook nodig:

Instructies

  • Vet de slowcooker licht in.
  • Leg het vlees onderin de cooker en bestrooi met zout en peper.
  • Leg hier de uien bovenop.
  • Meng alle andere ingrediënten tot aan ** en roer tot een gladde saus.
  • Giet dit over het vlees.
  • 7-8 uur op laag.
  • Haal aan het eind van de gaartijd het vlees uit de cooker en trek het vlees uit elkaar.
  • Giet alle saus in een pan en breng aan de kook op het fornuis.
  • Maak de maizena aan met het water en voeg dit toe aan de saus.
  • Laat enkele minuten doorkoken tot de saus goed is ingedikt.
  • Doe het vlees terug in de slowcooker en giet de saus er over heen.
  • Goed doorroeren zodat het vlees goed gemengd is met de saus.
  • Laat nog heel even doorgaren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Heerlijk op een broodje of op een wrap.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Slowcooker / Vlees