Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 250 gram aardappels in blokjes
- 200 gram worteltjes in plakjes
- ¼ witte kool in stukjes
- Olie
- 1 dl bouillon
- 1 theelepel sambal
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 dl kokosmelk
Instructies
- Snijd de aardappels in blokjes, de worteltjes in plakjes en de kool in stukjes.
- Verhit olie in een pan en bak hierin de aardappel met de wortel en de kool gedurende 3 minuten op hoog vuur.
- Voeg de bouillon, sambal, ketjap en kokosmelk toe.
- Laat de groenten afgedekt op een laag vuur in ongeveer 15 minuten gaar worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze heerlijke aardappel-groentenpot als bijgerecht, of geniet ervan als een vegetarisch hoofdgerecht.
Probeer het gerecht met gevulde varkenshaas met ananas voor een smaakvolle combinatie.
Probeer het gerecht met gevulde varkenshaas met ananas voor een smaakvolle combinatie.