Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- gourmetpannetje
Ingrediënten
- 2 eetlepels paprika uit pot
- 1 eetlepel kappertjes
- 200 gram Abdijkaas bijv. Pere Joseph
- 225 gram aardappels
- Boter
- 2 theelepels karwijzaad kummel
- Peper
Instructies
- Snijd de paprikareepjes fijn en meng ze in een kom met de kappertjes.
- Snijd de korstjes van de kaas en snijd de kaas in plakken van ½ cm dik.
- Doe de aardappelblokjes in een kommetje.
- Verhit een klontje boter in een gourmetpannetje en bak de aardappelblokjes rondom bruin.
- Bestrooi met ½ theelepel karwijzaad en bedek met plakjes kaas.
- Plaats het pannetje onder de gourmetgrill en laat de kaas smelten.
- Schep wat van het paprikamengsel erbovenop.
- Breng op smaak met peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van de aardappelblokjes met Abdijkaas.