voorkomt dat je scherm uit gaat
 Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
- Kook de aardappelen in de schil in een pan met water gaar, dit duurt ongeveer 20 minuten. 
- Giet de aardappelen af, pel ze en snijd ze in plakken. 
- Leg de plakken aardappel op een schaal en houd ze warm. 
- Pureer de kaas met de slagroom, groene peper, kurkuma en een snufje zout in een foodprocessor of andere keukenmachine. 
- Verhit de olie in een pan. 
- Voeg de kaaspuree toe en roer op matige hitte tot een gladde, romige saus. 
- Schenk de warme saus over de warm gehouden plakken aardappel en garneer het gerecht met de ui-ringen en olijven. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
	
Gerelateerd
		 
			Receptenplein.nl
Home / Aardappelen met kaas pepersaus