Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Breng in een pan met een laagje water de aardappels aan de kook met 2 hele teentjes
- knoflook, zout en peper.
- Kook ze in 20 minuten gaar.
- Giet de aardappels en knoflook af en stamp ze met een stamper tot puree.
- Voeg de Spaanse peper ,fijngesneden knoflook, koriander, tomatenpuree, komijn en
- parmezaanse kaas toe.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Roer 6 eidooiers door de puree en laat afkoelen.
- Vorm met je handen bolletjes van de puree en druk ze daarna een beetje plat, tot een koekje.
- Klop de overgebleven eidooier los met een garde en bestrijk de koekjes ermee.
- Verhit de zonnebloemolie in de wok of frituurpan en frituur de aardappelkoekjes in kleine
- porties goudbruin in 4 minuten.