Aardappelsalade met mosterddressing van C1000

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg ongekookte aardappelen in blokjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 250 g doperwtjes diepvries
  • 1 deciliter halfvolle yoghurt
  • 2 eetlepel mayohalf
  • 3 eetlepel grove mosterd
  • 1 blik kidneybonen à 400 g afgespoeld
  • 1 rode ui gesnipperd
  • 1 bos(jes) bosui in ringetjes

Instructies

  • Kook de aardappelen in weinig water met zout net gaar.
  • Giet ze af en laat ze uitdampen.
  • Kook de doperwtjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en spoel ze onder koud stromend water af.
  • Klop een dressing van de yoghurt, de mayohalf, de mosterd en peper en zout naar smaak.
  • Schep de afgekoelde aardappelen met de kidneybonen, de ui, de doperwtjes, 2/3 deel van de bosui en de dressing door elkaar.
  • Strooi de rest van de bosui erover.
  • Lekker met een gegrilde biefstuk.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Andes Peaks, Merlot, rood, Argentinië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch