Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Voorbereiding:
- Kook de minikrieltjes in weinig water met zout in ongeveer 10 minuten beetgaar.
- Spoel de gekookte krieltjes af onder koud water.
- Pel en snipper de ui fijn.
- Snijd de augurken in stukjes.
- Meng in een kom de piccalilly, mayonaise en melk tot een sausje.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Meng de gekookte krieltjes, ui, augurk en het sausje door elkaar.
- Bewaar in de koelkast tot gebruik.
- Neem de blaadjes van de takjes koriander.
- Bereiding:
- Schep de salade nogmaals door.
- Garneer met de korianderblaadjes
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze aardappelsalade met piccalillysaus is heerlijk als bijgerecht bij een zomerse barbecue of als frisse toevoeging aan een lunch.
Voedingswaarden
Calories: 115 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 3 g | Vet: 1 g | Zout: 1 g | Sugar: 4 g