Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
- 250 gram aardbeien
- 1 theelepel rum
- 1 ½ dl melk
- 32 lange vingers
- ⅛ liter slagroom
- 1 theelepel honing vloeibare
- 1 zakje vanillesuiker
- citroenmelisse
Instructions
- Was de aardbeien, laat ze uitlekken, verwijder de kroontjes en halveer ze.
- Roer de rum door de melk, laat de lange vingers hierin korte tijd weken en leg ze steeds 4 bij 4 op een theedoek.
- Sla de room stijf en breng hem op smaak met de honing en de vanillesuiker.
- Verdeel de helft van de room over de viermaal 4 lange vingers en beleg ze met de aardbeien (houd enkele aardbeien apart voor de garnering).
- Leg de rest van de lange vingers op de aardbeien en verdeel de rest van de slagroom hierover.
- Garneer met aardbeien en citroenmelisse en serveer het gebak koud.