Amerikaanse runderschotel
Deze smaakvolle "Amerikaanse runderschotel" is heerlijk met een bolletje, tortilla's of als vulling voor taco's, en serveer het met een frisse groene of koolsalade!
Equipment
Ingrediënten
- 1,5 kg doorregen runderlappen in blokjes
- 300 ml witte wijn
- 500 g gezeefde tomaten
- 2 eetlepels Tabasco of naar smaak
- 4 teentjes knoflook fijngehakt
- Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
- 4 lente-uitjes fijngesneden
Optioneel:
- Verse koriander voor garnering
Instructies
- Leg het rundvlees in de slow cooker.
- Giet de witte wijn en gezeefde tomaten over het vlees en voeg Tabasco, knoflook, zout en peper naar smaak toe.
- Dek af en kook gedurende 8-9 uur op een lage stand in de slow cooker tot het vlees mals en gaar is.
- Gebruik een vork om het draadjesvlees uit elkaar te halen en meng het goed met de sappen in de slow cooker.
- Voeg de fijngesneden lente-uitjes toe en garneer eventueel met verse koriander voor het serveren.
Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | Protein: 35 g | Vet: 20 g