Amuse van Zalm

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 Premium crackers
  • 2 eetlepels boter
  • 2 grote plakken gerookte zalm
  • 2 theelepels zalmeitjes
  • 4 takjes dille

Instructies

  • Bestrijk de crackers royaal met boter.
  • Snijd de gerookte zalm in vierkantjes van 5 x 5 cm en leg ze op de crackers.
  • Leg steeds 2 crackers verspringend op elkaar voor een speels effect. Als er restjes zalm
  • over zijn, snijd deze dan fijn en schik ze onder de zalmplakjes.
  • Garneer de amuses met zalm eitjes en leg er een takje dille bovenop.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer deze verfijnde amuse van zalm op een mooi bord en geniet van de smaakvolle combinatie van gerookte zalm, zalm eitjes en dille op knapperige crackers!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Vis / Zalm
Feestdagen etc Kerst