Angelus bierpap

Porties: 4 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ¼ liter slagroom
  • 35 gr suiker
  • 2 eidooiers
  • 10 gr vanillesuiker
  • ¼ theelepel kaneel
  • 1 theelepel maïzena
  • fruit naar keuze
  • 1 flesje vruchtenbier

Instructies

  • Verwarm de slagroom met de suiker in een pan.
  • Maak een papje van de eidooiers, de vanillesuiker, de kaneel, en een scheutje bier
  • en voeg dit mengsel al roerend met een houten lepel aan de warme room toe.
  • Zet de pan terug op het vuur en laat het al roerend nog even doorkoken.
  • Voeg daarna van het vuur af de rest van het bier toe en laat het in de koelkast afkoelen.
  • Vul een diep bord met het fruit en zet ook dat in de koelkast.
  • Schep voor het opdienen een ruime hoeveelheidbiersoep over het fruit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Ontbijt
Land van herkomst België