Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Voor de crumble
- 125 gram bloem
- 75 gram basterdsuiker
- 75 gram suiker
- ½ theelepel kaneel
- ¼ theelepel nootmuskaat
- 120 gram boter
- 120 gram walnoot
Voor de appel
- 30 gram suiker
- 1 eetlepel(s) maizena
- ½ theelepel gember
- ½ theelepel kaneel
- 750 gram appels bij gebruik van goudreinetten de suiker verdubbelen, geschild en in blokjes gesneden
- 2 eetlepel(s) citroen
Instructies
- Vet de slowcooker licht in.
- Vermeng de appels met de overige ingrediënten en doe ze in de slowcooker.
- Maak een crumble deeg van alle ingrediënten tot aan ** en voeg dan de noten of havermoutvlokken toe en doe dit over de appels.
- 4-5 uur op laag.
- Daarna op warmhoudstand laten staan.
- Laat het deksel een beetje open om de crumble topping wat knapperiger te laten worden.