Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Verdeel de geitekaas in vieren en wikkel elk deeltje in een sneetje Ardeense hesp.
- Wrijf een ovenplaat in met boter en schik er de kaasrolletjes op.
- Wrijf deze eveneens in met wat boter, zodat ze niet kunnen uitdrogen.
- Plaats ze vervolgens 5-8 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven.
- Was intussen de krulsla en laat ze uitlekken.
- Trek ze in stukken en roer er de wijnazijn onder.
- Breng verder op smaak met peper en zout en verdeel de sla over 4 borden.
- Schil de peer, verwijder het klokhuis en verdeel hem in 16 partjes.
- Bak deze in een klontje boter, bestrooi met de suiker en laat nog even kleuren.
- Ontkorst de sneetjes brood en snijd ze in blokjes van ± 1 cm.
- Bak deze in een klontje boter goudgeel en schep ze op de sla.
- Leg de kaasrolletjes in het midden op de krulsla en versier elk bord met een waaiertje van stukjes peer.
- Bestrooi met wat bieslook en serveer dit gerechtje met een glaasje frisse, witte Beaujolais.