Arroz a banda

Een heerlijk Spaans vis gerecht, en nee het is geen paella!
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 110 gram lang korrelige rijst in visbouillon gekookt
  • 1 ½ tl gerookte paprika poeder
  • ½ oranje pepertje zonder pitjes in ringen
  • Stukje courgette in blokjes
  • 2 blaadjes laurier
  • 3 verse tomaten pureren samen met de knoflook en el olie
  • 1 ui fijn gesneden
  • 2 tenen knoflook gesneden
  • 4 takjes tijm
  • Zout
  • peper
  • 100 gr garnalen
  • 150 gram kabeljauw in stukjes

Instructies

  • Kook de rijst
  • Doe de rest van de groente in een pan, aanbakken en dan samen met de gepureerde tomaten lekker 1/2 uurtje laten sudderen.
  • Doe nu alles bij elkaar in een pan
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rijst / Vis / Zeevruchten