Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Arroz a banda
Een heerlijk Spaans vis gerecht, en nee het is geen paella!
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
110
gram
lang korrelige rijst in visbouillon gekookt
▢
1 ½
tl
gerookte paprika poeder
▢
½
oranje pepertje
zonder pitjes in ringen
▢
Stukje
courgette in blokjes
▢
2
blaadjes
laurier
▢
3
verse
tomaten
pureren samen met de knoflook en el olie
▢
1
ui
fijn gesneden
▢
2
tenen
knoflook gesneden
▢
4
takjes
tijm
▢
Zout
▢
peper
▢
100
gr
garnalen
▢
150
gram
kabeljauw
in stukjes
Instructies
Kook de rijst
Doe de rest van de groente in een pan, aanbakken en dan samen met de gepureerde tomaten lekker 1/2 uurtje laten sudderen.
Doe nu alles bij elkaar in een pan
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Vis
/
Zeevruchten