Asperge-Hambakjes
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Snijd de aspergetips in stukjes van 1/2 cm en doe ze in een vergiet.
- Breng water aan de kook in een steelpan of waterkoker en giet het over de aspergetips.
- Roer in een kom de mayonaise, mosterd en melk door elkaar.
- Hak de hamblokjes (hou 1 eetlepel apart voor garnering) fijn en meng ze door de mosterdmayonaise.
- Schep in elke cup 1 theelepel mosterd/hammayonaise.
- Leg de aspergestukjes erbovenop.
- Garneer met de achtergehouden hamblokjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze lichte en frisse hapjes vragen om een lichte, fruitige witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories: 35 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 2 g | Vet: 2 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 0.5 g