Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Was de asperges en snijd ca. 1 cm van de onderkant af.
- Kook de asperges in ca. 8 minuten beetgaar.
- Was de sla en scheur de bladeren in stukken.
- Snijd de bosuitjes fijn.
- Roer een sausje van de olie, 1 eetlepel citroensap, de honing, zout en peper.
- Schep de eikenbladsla en de asperges erdoor.
- Schep de salade op een platte schaal en verdeel de garnalen erover.
- Garneer met de bosui.
- Halveer de avocado en schep het vruchtvlees in de keukenmachine (bewaar de schillen).
- Pureer de avocado glad met de rest van het citroensap, de halvanaise en de melk.
- Pers het teentje knoflook erboven uit.
- Breng op smaak met zout en cayennepeper.
- Schep de saus in de avocadohelften en zet deze langs de rand van de salade.