Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 g groene asperges
- 1 doosje MAGGI Saus voor Asperges
- 25 g boter
- 1 ei
- 8 plakjes bladerdeeg ontdooid
- 100 g geraspte jonge kaas
- 2 eetlepel(s) peterselie fijngesneden
Instructies
- Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges.
- Kook de asperges in ruim kokend water met wat zout in 10 minuten beetgaar.
- Bereid de Maggi Saus voor Asperges met de boter volgens de aanwijzingen.
- Roer van het vuur af het ei erdoor.
- Maak op een ingevette bakplaat van het deeg 4 rechthoeken: leg steeds 2 plakjes deeg aan elkaar met een overlap van 1 cm.
- Vouw van de rechthoeken de randen 1 cm naar binnen.
- Strijk de saus erover uit en leg de asperges erin.
- Strooi de kaas en peterselie erover.
- Bak de taartjes in een voorverwarmde oven van 200 °C in 25 minuten goudbruin