Aubergine sandwiches
Equipment
Ingrediënten
- 75 gr Geitenkaas harde hollandse
- 15 gr basilicum verse
- 1 aubergine
- 2 eetlepels olijfolie
- peper
Instructies
voorbereiden
- Cocktailprikkers ca. 10 minuten in koud water weken.
- Intussen korstjes van kaas afsnijden en kaas in plakken schaven.
- Basilicumblaadjes van steeltjes plukken.
- Aubergine wassen, kroontje verwijderen en aan weerszijden in lengte dunne plak eraf snijden (wordt niet gebruikt), rest in lengte in 4 plakken snijden.
- Plakken aan beide kanten bestrijken met olie.
bereiden
- Plakken aubergine bestrooien met zout en peper en op hete barbecue in ca. 6 minuten aan beide kanten bruin roosteren. Aubergine van vuur nemen.
- Met kaas en basilicum beleggen en met cocktailprikkers vaststeken.
- Op barbecue terugleggen en nog ca. 3 minuten roosteren tot kaas gesmolten is
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensaus.