Aubergine sandwiches

Porties: 4 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 75 gr Geitenkaas harde hollandse
  • 15 gr basilicum verse
  • 1 aubergine
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper

Instructies

voorbereiden

  • Cocktailprikkers ca. 10 minuten in koud water weken.
  • Intussen korstjes van kaas afsnijden en kaas in plakken schaven.
  • Basilicumblaadjes van steeltjes plukken.
  • Aubergine wassen, kroontje verwijderen en aan weerszijden in lengte dunne plak eraf snijden (wordt niet gebruikt), rest in lengte in 4 plakken snijden.
  • Plakken aan beide kanten bestrijken met olie.

bereiden

  • Plakken aubergine bestrooien met zout en peper en op hete barbecue in ca. 6 minuten aan beide kanten bruin roosteren. Aubergine van vuur nemen.
  • Met kaas en basilicum beleggen en met cocktailprikkers vaststeken.
  • Op barbecue terugleggen en nog ca. 3 minuten roosteren tot kaas gesmolten is

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met tomatensaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Groenten / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch