Australische Visschotel

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 grote ui in ringen
  • ½ spitskool gesneden
  • 3 á 4 tomaten
  • 2 brado's soort haring
  • 2 eetlepels olie
  • 1 Spaanse peper

Instructies

  • Snijd de ui en bak deze aan in de olie.
  • Maak de spitskool schoon, snijd deze in stukken en voeg toe aan de ui.
  • Ontdoe de Spaanse peper van de zaadjes en snijd deze in dunne reepjes. Voeg toe aan de
  • pan.
  • Snijd de tomaten fijn en meng ze met de rest van de groenten. Laat de groenten ongeveer
  • een half uur stoven.
  • Voeg dan de in stukjes gesneden brado's toe, leg het deksel op de pan en laat nog 10
  • minuten sudderen.
  • Draai het gas uit en laat het gerecht afkoelen.
  • Roer de volgende dag alles door elkaar en warm het op.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de Australische visschotel met rijst en een koel biertje.
Tip: Deze visschotel is ideaal om vooraf klaar te maken en later op te warmen voor een
snelle en smaakvolle maaltijd.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten
Land van herkomst Australië