Australische Visschotel
Ingrediënten
- 1 grote ui in ringen
- ½ spitskool gesneden
- 3 á 4 tomaten
- 2 brado's soort haring
- 2 eetlepels olie
- 1 Spaanse peper
Instructies
- Snijd de ui en bak deze aan in de olie.
- Maak de spitskool schoon, snijd deze in stukken en voeg toe aan de ui.
- Ontdoe de Spaanse peper van de zaadjes en snijd deze in dunne reepjes. Voeg toe aan de
- pan.
- Snijd de tomaten fijn en meng ze met de rest van de groenten. Laat de groenten ongeveer
- een half uur stoven.
- Voeg dan de in stukjes gesneden brado's toe, leg het deksel op de pan en laat nog 10
- minuten sudderen.
- Draai het gas uit en laat het gerecht afkoelen.
- Roer de volgende dag alles door elkaar en warm het op.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de Australische visschotel met rijst en een koel biertje.
Tip: Deze visschotel is ideaal om vooraf klaar te maken en later op te warmen voor een
snelle en smaakvolle maaltijd.
Tip: Deze visschotel is ideaal om vooraf klaar te maken en later op te warmen voor een
snelle en smaakvolle maaltijd.