Avocado con Gambas
Mexicaanse Avocado met Garnalen
Ingrediënten
- 2 gehalveerde avocado's zonder pit
- Citroensap
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 eetlepel room
- 1 theelepel chilisaus
- ¼ theelepel knoflookpoeder
- 100 g gepelde garnalen
- Schijfjes citroen
Instructies
- Wrijf de snijvlakken van de avocado's in met citroensap om verkleuring te voorkomen.
- Meng de mayonaise, tomatenketchup, room, chilisaus, zout en garnalen in een kom.
- Schep het mengsel in de holte van de avocado's.
- Serveer de avocado's met schijfjes citroen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip: Je kunt dit gerecht naar wens aanpassen door extra kruiden of specerijen toe te voegen,
zoals fijngehakte koriander of een snufje cayennepeper voor extra pit. Serveer als hapje of
als onderdeel van een Mexicaanse maaltijd
zoals fijngehakte koriander of een snufje cayennepeper voor extra pit. Serveer als hapje of
als onderdeel van een Mexicaanse maaltijd