Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 st avocado
- 2 blikjes tonijn
- 0,5 rode ui
- 12 kerstomaatjes
- 1 eetlepel(s) peterselie fijngehakt
- 1 eetlepel(s) sherryazijn
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- zout
- piment d’espelette
- 1 tl mosterd
Instructies
- Pel de ui en snijd in halve ringen.
- Snijd de avocado’in de lengte doormidden en haal de pit eruit.
- Pel de halve avocado’s en snijd in blokjes.
- Snijd de tomaatjes doormidden.
- Maak een vinaigrette van de mosterd, een snufje zout, de sherryazijn en de olijfolie.
- Meng het geheel goed door elkaar.
- Meng op een serveerschaal de tonijn, uien, tomaatjes en avocado.
- Meng met de vinaigrette.
- Strooi een beetje piment d’espelette er over en garneer met de peterselie.