Balletjes in tomatensaus

Balletjes in tomatensaus

Porties: 2 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • 1 ajuin
  • 3 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepel(s) ketchup
  • 2 eetlepel
  • 400 ml water
  • tomatenpuree
  • peper
  • zout
  • pili pili.

Instructies

  • Balletjes rollen
  • In tarwebloem dippen dat heel balletje bedekt is
  • Ajuinen, knoflook en tomaten (zonder zaadjes) in kleine stukjes snijden.
  • Smelt boter in de pan
  • Als balletjes gebruind zijn aan 1 kant omdraaien
  • Voeg dan ajuinen, knoflook en tomaten en laat de groenten aanstoven.
  • Blus pan met water en voeg bouillon, tomatenketchup en tomatenpuree toe
  • Kruid met peper, zout en pili pili
  • Roer alles goed
  • Laat sudderen tot de balletjes gaar zijn (10 tal minuten)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vlees