Bami met Pittige Alpro® Soya Reepjes
Ingrediënten
- 1 paksoi
- 250 g shiitakes
- 1 pak mienestjes bami
- 2 tenen knoflook
- ½ cm verse gember
- 2 bosjes lente-ui
- ½ theelepel komijn
- ½ theelepel gemalen korianderzaadjes
- 3 eetlepels ketjap
- 1 eetlepel zoete chilisaus
- 2 pakken Alpro® Soya pittige reepjes
- 1 pak Alpro® Soya Bak en Braad
- 1 citroen
Instructies
- Snijd de gember, knoflook en lente-ui fijn.
- Snijd de shiitakes in plakjes en de paksoi in schuine reepjes van ½ cm.
- Bereid de mie volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit een scheut Alpro® Soya Bak en Braad in een pan en fruit de knoflook en lente-ui.
- Voeg vervolgens de gesneden shiitakes, paksoi en de Alpro® Soya reepjes toe aan de knoflook en lente-ui.
- Roerbak alles gedurende ongeveer 3 minuten.
- Bestrooi het gerecht met komijn en gemalen koriander en bak nog even mee.
- Voeg naar smaak ketjap en zoete chilisaus toe.
- Breng indien nodig op smaak met wat citroensap.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 20 g | Vet: 8 g | Sugar: 6 g