Bami met Pittige Alpro® Soya Reepjes

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 paksoi
  • 250 g shiitakes
  • 1 pak mienestjes bami
  • 2 tenen knoflook
  • ½ cm verse gember
  • 2 bosjes lente-ui
  • ½ theelepel komijn
  • ½ theelepel gemalen korianderzaadjes
  • 3 eetlepels ketjap
  • 1 eetlepel zoete chilisaus
  • 2 pakken Alpro® Soya pittige reepjes
  • 1 pak Alpro® Soya Bak en Braad
  • 1 citroen

Instructies

  • Snijd de gember, knoflook en lente-ui fijn.
  • Snijd de shiitakes in plakjes en de paksoi in schuine reepjes van ½ cm.
  • Bereid de mie volgens de instructies op de verpakking.
  • Verhit een scheut Alpro® Soya Bak en Braad in een pan en fruit de knoflook en lente-ui.
  • Voeg vervolgens de gesneden shiitakes, paksoi en de Alpro® Soya reepjes toe aan de knoflook en lente-ui.
  • Roerbak alles gedurende ongeveer 3 minuten.
  • Bestrooi het gerecht met komijn en gemalen koriander en bak nog even mee.
  • Voeg naar smaak ketjap en zoete chilisaus toe.
  • Breng indien nodig op smaak met wat citroensap.

Voedingswaarden

Calories: 350 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 20 g | Vet: 8 g | Sugar: 6 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vleesvervangers
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch