Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Steek de barbecue aan of verhit de grillplaat.
Breng 1 dl water met de suiker aan de kook.
Haal zodra de suiker is opgelost de pan van het vuur en laat de siroop afkoelen.
Schil en halveer de perziken, verwijder de pitten.
Pureer met een staafmixer de frambozen met de afgekoelde suikersiroop (en eventueel de likeur).
De frambozensaus kan gezeefd worden, maar het hoeft niet!
Bestrijk het barbecue-rooster of de grill met wat olie en gril de perziken 5 minuten om en om.
Schep in het midden van 4 diepe borden een grote bol yoghurtijs perzik, leg de warme perziken ernaast en schep de frambozensaus over het ijs.
Garneer met de takjes munt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Barbecue / Barbeque perziken met perzik-yoghurtijs en verse frambozensaus