Beschuitbol met garnalensalade

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Kaasschaaf

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 4 beschuitbollen
  • 1 ½ eetlepel boter of margarine
  • 1 bakje garnalensalade 250 g, AH,
  • ½ rode paprika
  • 12 sprietjes bieslook zakje á 25 g

Instructies

  • Komkommer wassen en (met kaasschaaf) in plakjes snijden.
  • Beschuitbollen overdwars halveren en dun besmeren met boter.
  • Onderste helften beleggen met komkommerplakjes.
  • Garnalensalade erop scheppen.
  • Paprika wassen en in dunne reepjes snijden.
  • Bieslook in stukjes van 4 cm knippen.
  • Paprika en bieslook over salade verdelen.
  • Bovenste helft van beschuitbollen erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ontbijt / Salade / Vis
Extra aanwijzing Snel te maken