Zet de wok op de hoogste stand en verwarm hem 1 minuut voor.
Schenk er 5 eetlepels olie in en draai deze rond in de wok tot de olie heet is.
Roerbak de knoflook 10 seconden.
Voeg dan de biefstukplakjes toe en roerbak nog steeds op een hoge stand 20 seconden.
Schenk de beide sojasauzen langs de rand van de wok erbij en schep direct daarna de
biefstukplakjes met een schuimspaan uit de pan.
Voeg 100 milliliter water en het bouillontablet toe en breng dit aan de kook.
Schep de roerbakmix bij de saus in de wok en verhit het geheel op halve stand al omscheppend 5-7 minuten.
Zet weer op hoge stand, schep de biefstukplakjes en de lente-ui in de wok, voeg de sesamolie toe, meng het door elkaar en serveer het gerecht op borden.
Geniet van deze heerlijke biefstuk met lente-ui als smaakvol bijgerecht!