Biefstuk met Rode Wijn Geitenkaassaus en Roerbakspinazie

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 biefstukken
  • 1 zak spinazie
  • Knoflook
  • Uitjes
  • 1 eetlepel boter
  • Zout
  • Peper

Voor de saus:

  • 2 dl rode wijn
  • Kippenbouillonblokjes voor 3 dl
  • 2 eetlepels kruidenroomkaas
  • 4 plakjes verse geitenkaas
  • Peper
  • Zout

Instructies

  • Laat de boter heet worden en bak de biefstukken in circa 4 minuten aan beide zijden bruin.
  • Bestrooi de biefstukken met zout en peper en laat ze 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  • Doe de rode wijn en de bouillon in een sauspan en laat het tot de helft reduceren.
  • Roer de kruidenroomkaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  • Leg voor het serveren een plakje geitenkaas op de biefstukjes en plaats dit even onder de grill.
  • Roerbak de spinazie met knoflook en uitjes.
  • Leg de biefstukjes op een bord en serveer de saus eromheen.
  • Geniet van dit heerlijke hoofdgerecht met biefstuk, rode wijn geitenkaassaus en roerbakspinazie!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees