Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 60 g boter of margarine
- 2 zakken minikrieltjes elk 450 g
- 2 schaaltjes biefstuk elk 2 stuks
- 1 zak gemengde sla 200 g
- 100 g vinaigrette sladressing
- 1 zakje bosui 8 stuks
- 100 g Dijonnaise
Instructies
- Verhit in een koekenpan 30 g boter en bak de minikrieltjes volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
- Bestrooi ondertussen de biefstuk met zout en peper.
- Meng de gemengde sla met de vinaigrette sladressing.
- Verhit in een andere koekenpan de resterende boter en bak de biefstuk in ongeveer 6 minuten tot deze medium gaar is.
- Snijd de helft van de bosui fijn en roer deze door de Dijonnaise.
- Serveer de biefstuk met de romige mosterdsaus, de gebakken krieltjes en de gemengde sla.
- Garneer met de rest van de bosui.
- Geniet van deze heerlijke biefstuk met romige mosterdsaus!
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer dit gerecht met een glas rode wijn zoals een Merlot of een Cabernet Sauvignon voor een complete smaakervaring.