Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen.
Besprenkel ze met ongeveer 1 theelepel olijfolie en masseer de olie in het vlees.
Wrijf zout en peper naar smaak op de biefstukken en laat het even intrekken.
Verwarm een grill- of koekenpan droog voor.
Leg de biefstukjes erin en bak of rooster ze aan beide kanten mooi bruin, ongeveer 2
minuten per kant.
Neem ze uit de pan en leg ze dakpansgewijs in een ovenschaal. Dek die af met
aluminiumfolie.
Breng ruim water aan de kook. Voeg zout toe en blancheer de groenten 2-3 minuten.
Afgieten en met koud water even afspoelen.
Verhit een wok droog voor. Schenk hier olijfolie in en roerbak de groenten snel warm,
ongeveer 3 minuten.
Verdeel de groenten op de borden, leg hier het biefstukje op en druppel er wat jus over.
Een heerlijk gerecht met biefstuk op een bedje van knapperige groenten. Smakelijk eten!