Biefstuk-Rijst Delight
Ingrediënten
- 50 gram biefstuk
- 1 ei
- Gefruite ui
- Kerrie
- Rijst voldoende voor een droge gekookte portie
Instructies
- Kook de rijst op de gebruikelijke manier totdat het perfect droog is.
- Bak de biefstuk tot in de perfectie en zorg ervoor dat er een smakelijke biefstukjus ontstaat.
- Snijd de gebakken biefstuk zeer fijn.
- Fruit een ui in de pan, voeg de fijngesneden biefstuk en een vleugje kerrie toe.
- Bak een spiegelei zacht voor elke portie.
- Serveer de hete rijst met het smaakvolle vlees, waarbij elke portie naar smaak wordt overgoten met de verrukkelijke biefstukjus en bekroond met een perfect gebakken ei.
Notities / Tips / Wijnadvies
In de zomer is het heerlijk om er komkommer- en tomatensalade bij te serveren, terwijl je 's winters kunt genieten van frisse rauwe lofsla.