Biefstuk Roerbakschotel

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg biefstuk
  • 4 rode uien
  • 4 struikjes paksoi
  • Gesneden roerbakgroenten

Voor de marinade:

  • Een royale scheut zoete sojasaus
  • 3 theelepels sambal oelek
  • Knoflook naar smaak
  • Flesje Spice Vijf
  • Ongeveer 1 volle eetlepel maïzena

Instructies

  • Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer de biefstukjes hierin.
  • Snijd de gemarineerde biefstuk in stukjes en roerbak ze op hoog vuur tot ze gaar zijn.
  • Haal ze uit de pan.
  • Roerbak de gesneden rode uien in dezelfde pan.
  • Voeg de paksoi en de gesneden roerbakgroenten toe en roerbak gedurende 3-5 minuten.
  • Doe de gebakken biefstuk terug in de pan en roerbak alles tot het volledig gaar is.
  • Serveer de biefstuk roerbakschotel met rijst, augurk, kroepoek en sla.
  • Geniet van je smakelijke maaltijd!
--------------------------------------------------------------------------------------------------