Bladerdeeg de kom je hier vaker kerstboom?
Geen tijd gehad om de kerstboom te versieren? Hier is je kans om het allemaal heel anders te doen!
Equipment
- satéprikkers
Ingrediënten
- 1 jan bladerdeeg
- 1 eigeel
versiering naar keuze, zoals:
- decoratie icing,
- groen evt. rood, wit mini smarties, chocoladefantasie,
- suikerparels
- 8 mini marshmallows
- 8 mini mars
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180˚C
- Rol het deeg uit op het bakpapier.
- Druk met het bakvormpje ten minste 16 kerstbomen uit het bladerdeeg.
- Dit lukt het best wanneer het bladerdeeg koud is.
- Verdeel de kerstbomen L over een bakplaat met bakpapier. eg steeds 2 kerstbomen op elkaar, met een satéprikker ertussen. Zorg dat de prikker aan de bovenkant van de boom iets uitsteekt voor de ‘piek’.
- Bestrijk de kerstbomen met eigeel.
- Bak in de oven in circa 6 minuten goudbruin en knapperig.
- Versier elke kerstboom met gekleurde icing en plak hier Smarties, chocoladefantasie en suikerparels op. Prik bovenop de boom een mini marshmallow.
- Steek de prikker in een mini Mars en zet de kerstboom rechtop.