voorkomt dat je scherm uit gaat
 Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
- Verwarm de oven voor op 200°C. 
- Laat het bladerdeeg ontdooien en steek er met een glaasje 8 rondjes uit. 
- Snijd de gember in dunne plakjes. 
- Leg 4 deegrondjes op een ingevette bakplaat, bestrijk ze met de jam, verdeel er de kaas en de gember over en dek af met de overige deegrondjes. 
- Druk de randen van het deeg met een vork op elkaar en bestrijk de bovenkant met koffiemelk. 
- Bak de bladerdeegrondjes in het midden van de oven in ± 15 minuten goudbruin en gaar. 
- Pel de mandarijn en verwijder de vliesjes rond de partjes. 
- Leg de rondjes op 2 bordjes en garneer ze met de mandarijnpartjes. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
	
Gerelateerd
		 
			Receptenplein.nl
Home / Bladerdeegrondjes met kaas