Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
- 1 kilo vastkokende aardappels in blokjes, 10 minuten voorgekookt
- 1 bloemkool in roosjes, 10 minuten voorgekookt
- 2 eetlepel(s) gele curry pasta
- 1 blik gesneden tomaat in sap
- 200 gram tuinerwtjes diepvries, Bonduelle, ontdooit
- 1 eetlepel(s) kurkuma
- 1 eetlepel(s) djinten komijnpoeder
- 200 ml yoghurt 0% vet
- peper
- zout naar smaak uit de molen
- 150 ml water
- scheutje olijfolie
Instructions
- Doe de yoghurt in een bakje en roer daar djinten en zout doorheen (beetje bij beetje en tussendoor even proeven).
- Verhit de olijfolie in een (wok)pan, fruit daarin de ui en voeg de curry pasta toe.
- Doe de (voorgekookte) aardappelblokjes, de djinten en de kurkuma erbij en roerbak even een minuutje goed door elkaar.
- Voeg de (voorgekookte) bloemkool, de doperwten, het water en peper en zout naar smaak toe en roerbak goed door elkaar.
- Doe als laatste de tomaat erbij. Laat dit met deksel een minuut of 5 op laag vuur opstaan.
- Schep de bloemkool curry op een bord, doe de yoghurt (met de djinten en het zout erin) er overheen.