Boerak

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 750 g gehakt vlees
  • 1 bundeltje bladpeterselie
  • 2 grote uien
  • Peper
  • Zout
  • 2 pakjes bourakbladeren 1 pakje = 12 bladeren - Feuilles de Brick
  • 1 citroen
  • Sojaolie

Instructies

  • Bak het gehakt vlees.
  • Snijd de uien en de bladpeterselie fijn.
  • Meng het gebakken vlees met de gesneden uien en bladpeterselie.
  • Voeg zout en peper toe naar smaak.
  • Neem een bourakblad en snijd het in tweeën.
  • Vul het blad met het vleesmengsel.
  • Bak de gevulde bladeren in een pan met soyaolie.
  • Besprenkel het gerecht daarna met citroensap.
  • Serveer de Boerak als voorgerecht en geniet van de Algerijnse smaken!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Voorgerechten
Land van herkomst Argentinië