Brabantse Roggebrood Sandwiches met Geitenkaas en Honing
Een snelle en smaakvolle Brabantse sandwich met roggebrood, honing en geitenkaas. Perfect voor een lichte lunch of als tussendoortje!
Equipment
- mes
Ingrediënten
- 4 sneetjes licht Brabants roggebrood
- Halvarine
- 2 eetlepels honing
- 30 g geschaafde geitenkaas
- 12 blaadjes verse basilicum
Instructies
- Bestrijk de sneetjes roggebrood heel dun met halvarine en besprenkel elk sneetje met een halve eetlepel vloeibare honing.
- Beleg twee sneetjes roggebrood met geschaafde geitenkaas en blaadjes basilicum.
- Plaats de andere sneetjes er met de besmeerde kant naar beneden op.
- Snijd de sandwiches diagonaal door en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 5 g | Vet: 5 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 8 g