Brabantse Roggebrood Sandwiches met Geitenkaas en Honing

Brabantse roggebrood sandwiches gevuld met honing, geschaafde geitenkaas en verse basilicumblaadjes, gepresenteerd in een Mexicaanse feestelijke sfeer met kleurrijke tegels, goudsbloemen en rustieke tafeldecoraties.

Brabantse Roggebrood Sandwiches met Geitenkaas en Honing

Een snelle en smaakvolle Brabantse sandwich met roggebrood, honing en geitenkaas. Perfect voor een lichte lunch of als tussendoortje!
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 sneetjes licht Brabants roggebrood
  • Halvarine
  • 2 eetlepels honing
  • 30 g geschaafde geitenkaas
  • 12 blaadjes verse basilicum

Instructies

  • Bestrijk de sneetjes roggebrood heel dun met halvarine en besprenkel elk sneetje met een halve eetlepel vloeibare honing.
  • Beleg twee sneetjes roggebrood met geschaafde geitenkaas en blaadjes basilicum.
  • Plaats de andere sneetjes er met de besmeerde kant naar beneden op.
  • Snijd de sandwiches diagonaal door en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Voeg een paar schijfjes peer of appel toe voor een extra fris accent.
Wijnadvies:
Deze sandwiches passen goed bij een lichte, fruitige witte wijn zoals een Riesling of een frisse Sauvignon Blanc.

Voedingswaarden

Calories: 150 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 5 g | Vet: 5 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Lunch / Ontbijt / Tussendoortje
Land van herkomst Nederland / Noort Brabant
Jaargetijde: Alle Jaargetijden