Broodje gezond met wortelsalade van Allerhande
Ingrediënten
- 2 stukken bruin stokbrood á ca. 20 cm
- 3 eetlepels yoghonaise Yofresh,
- 50 g frisée krulandijvie,
- 1 bakje wortelrauwkost 150 g, AH,
- 2 theelepel Zaanse mosterd Huisman,
- 75 g kipgrillworst
- ½ bakje daikonkers
Instructies
- Stokbrood opensnijden en helften elk besmeren met 1/2 eetlepel yogonaise.
- Frisée grof snijden en onderkanten ermee beleggen.
- Door wortelrauwkost
- Zaanse .mosterd en rest van yogonaise scheppen.
- Mengsel over frisée verdelen.
- Kipgrillworst in 12 dunne plakjes snijden en op wortelrauwkost leggen.
- Garneren met daikonkers.
- Bovenkanten van stokbrood erop leggen.
Voedingswaarden
Calories: 300 kcal | koolhydraten: 42 g | Protein: 14 g | Vet: 9 g