Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ liter melk
- ½ kg oud brood
- 200 gr krenten
- 150 gr gekonfijt fruit
- 200 gr bruine suiker
- 2 eieren
- 3 eetlepels vanillepudding
- kaneelpoeder
- boter
Instructies
- Verwarm de melk en neem de pan van het vuur.
- Verkruimel het brood.
- Week de krenten en het brood in de verwarmde melk.
- Voeg de suiker en het gekonfijte fruit toe en meng alles goed door elkaar.
- Klop de eieren los en voeg ze toe.
- Strooi vervolgens de vanillepudding en de kaneel erin en meng alles goed.
- Beboter een vuurvaste schotel.
- Breng het mengsel hierin en bak het 40 minuten in een op 190°Cvoorverwarmde oven.
- Dien de pudding warm of koud op, bestrooid met poedersuiker.