Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 500 g gehakt naar keuze rund of half-om-half
- 2 blikken bruine bonen à 400 g, afgespoeld en uitgelekt
- 1 blikje mais à 200 g, uitgelekt
- 200 g doperwten diepvries of vers
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- 1 ui fijngesnipperd
- Zout naar smaak
- Paprikapoeder naar smaak
- Bakboter
Instructies
- Verwarm een beetje bakboter in een koekenpan.
- Bak hierin de fijngehakte knoflook en ui tot ze lichtbruin zijn.
- Voeg naar smaak zout en paprikapoeder toe.
- Voeg het gehakt toe aan het mengsel van knoflook en ui.
- Bak het gehakt rul en bruin.
- Verhit een andere pan.
- Voeg de bruine bonen, mais en doperwten toe.
- Voeg het gehaktmengsel (ui/knoflook/gehakt) toe aan de bonen, mais en doperwten en verwarm het geheel goed door.
Notities / Tips / Wijnadvies
serveren met augurk.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 25 g | Vet: 20 g | Sugar: 12 g