Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- grill
Ingredients
- 1 stokbrood
- 4 tomaten
- 1 bolletje mozarella
- 10 blaadje(s) verse basilicum fijngesneden
- 3 teentjes knoflook geperst
- 1 eetlepel olijfolie
- peper en zout
Instructions
- Snij het stokbrood in sneetjes van 1.5cm en rooster deze in de broodrooster of onder de grill goudbruin.
- Ontvel en ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.
- Doe ze in een kom.
- Snij de mozarella in kleine blokjes en voeg deze toe aan de tomaten.
- Roer er de basilicum, knoflook en de olijfolie door en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel het mengsel over de broodsneetjes en zet deze gedurende 10 minuutjes in een voorverwarmde oven van 220 graden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Warm serveren.