Bruschetta met Tomaat en Mozarella

Porties: 6 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingredients

  • 1 stokbrood
  • 4 tomaten
  • 1 bolletje mozarella
  • 10 blaadje(s) verse basilicum fijngesneden
  • 3 teentjes knoflook geperst
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout

Instructions

  • Snij het stokbrood in sneetjes van 1.5cm en rooster deze in de broodrooster of onder de grill goudbruin.
  • Ontvel en ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes.
  • Doe ze in een kom.
  • Snij de mozarella in kleine blokjes en voeg deze toe aan de tomaten.
  • Roer er de basilicum, knoflook en de olijfolie door en breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel het mengsel over de broodsneetjes en zet deze gedurende 10 minuutjes in een voorverwarmde oven van 220 graden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Warm serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------