Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 knolselderij in grove blokjes
- 1 pakje Alpro® Soya Cuisine
- 1 ui fijngesnipperd
- 1 spitskool in reepjes
- 4 Alpro® Soya Burgers mild
- Peper & zout
- Alpro® Soya Bakken & Braden
Instructies
- Kook de grove blokjes knolselderij in kokend water met een snufje zout gedurende 15 minuten, tot ze gaar zijn.
- Laat de knolselderij uitlekken in een vergiet.
- Pureer de gekookte knolselderij met een staafmixer en voeg wat Alpro Cuisine toe voor een romige puree.
- Verwarm een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in een pan en bak de fijngesnipperde ui op laag vuur gedurende 5 minuten tot deze glazig is.
- Voeg de reepjes spitskool en een half glas water toe.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Laat afgedekt gedurende 10 minuten smoren.
- Verwarm nog een beetje Alpro® Soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® Soya Burgers gedurende 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de Alpro® Soya Burgers met de romige knolselderijpuree en de gesmoorde spitskool.
Voedingswaarden
Calories: 380 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 15 g | Vet: 25 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 5 g