Burgers met puree van knolselderij en spitskool

Burgers met puree van knolselderij en spitskool

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Kook de grove blokjes knolselderij in kokend water met een snufje zout gedurende 15 minuten, tot ze gaar zijn.
  • Laat de knolselderij uitlekken in een vergiet.
  • Pureer de gekookte knolselderij met een staafmixer en voeg wat Alpro Cuisine toe voor een romige puree.
  • Verwarm een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden in een pan en bak de fijngesnipperde ui op laag vuur gedurende 5 minuten tot deze glazig is.
  • Voeg de reepjes spitskool en een half glas water toe.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Laat afgedekt gedurende 10 minuten smoren.
  • Verwarm nog een beetje Alpro® Soya Bakken & Braden in een koekenpan en bak de Alpro® Soya Burgers gedurende 4 minuten aan beide kanten goudbruin.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de Alpro® Soya Burgers met de romige knolselderijpuree en de gesmoorde spitskool.

Voedingswaarden

Calories: 380 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 15 g | Vet: 25 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 5 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch