Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 Alpro® Soya Burgers
- 16 groene asperges
- Boter
- Voor de Salsa Verde:
- ¼ bosje peterselie
- ¼ bosje munt
- ¼ bosje basilicum
- 1 stengel bleekselderij
- 200 ml olijfolie
- 1 augurk
- 1 teen knoflook
- Citroen naar smaak
Instructies
- Pluk de blaadjes van de bosjes kruiden en meng deze samen met de andere ingrediënten voor de salsa verde in een keukenmachine tot een grove massa.
- Snijd ongeveer 1 cm van de onderkant van de asperges af.
- Kook de asperges 4 minuten in kokend water.
- Bak de Alpro® Soya Burgers in een scheutje Alpro® Soya Bakken & Braden gedurende 4 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de asperges met de burgers en schep wat salsa verde er overheen.
Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 10 g | Vet: 35 g | Zout: 1.1 g | Sugar: 2 g