Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 moten kabeljauw
- 1½ dl droge witte wijn
- kervel
- 4 sjalotjes
- zout
- peper
- 50 g boter
- 1 citroen
- bieslook
- 1 beschuit
Instructies
- Zet de oven op 170ºC.
- Schil de sjalotjes en hak ze fijn.
- Was wat kervel en bieslook en hak ze fijn, ongeveer een eetlepel van elk.
- Schil de citroen en snij ze in plakjes.
- Beboter een ovenvaste schaal.
- Leg hier de moten vis in.
- Bestrooi met zout en peper en schenk de wijn erbij.
- Leg er de schijfjes citroen, gehakte sjalot, gehakte kruiden en een stukje boter op.
- Schuif de schaal in de oven en laat ze daar 20 minuten.
- Leg de moten vis op een voorverwarmde schaal.
- Geef de beschuitkruimels bij het kookvocht, breng dit nog even aan de kook, meng goed en schenk de saus over de vis.
- Serveer meteen.