Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
Instructions
- Snij de filets in stukken die ongeveer vierkant zijn.
- Smelt de helft van de boter in een pan en voeg de olie toe.
- Verhit en sauteer de stukken kabeljauw 6 minuten aan elke kan zodat ze mooi bruin zijn.
- Houd ze warm.
- Schil de uien en hak ze fijn.
- Pers de citroen uit.
- Schil de appel.
- Snij hem in vieren en rasp hem.
- Geef de helft van het citroensap over het appelrasp.
- Fruit in de rest van de boter de uien tot ze licht kleuren.
- Geef er de kerriepoeder bij en laat even myoteren.
- Voeg 40 g bloem toe.
- Voeg dan de appel toe en geef er de melk bij.
- Laat het 10 minuten koken.
- Controleer de smaak van de saus en corrigeer die eventueel met zout en peper.
- Leg de kabeljauw op een voorverwarmde dienschaal.
- Geef hier de rest van het citroensap over.
- Schenk er de saus over en serveer.