Caesar salad wraps
AllerHande jubileumnummer 2003/ snel te maken
Ingrediënten
- 4 eieren
- 8 plakjes rauwe ham
- 100 ml olijfolie
- 3 eetlepel(s) rode-wijnazijn
- 2 teentjes knoflook geperst
- 5 Ansjovis filets fijngehakt
- 4 wrap tortilla's
- 1 zak ijsbergsla met tuinkruiden à 200 g
- 2 struikjes witlof blaadjes losgehaald
- 2 grote tomaten in smalle partjes
- 75 g geraspte pittige kaas
Instructies
- Eieren in 8 minuten hardkoken.
- Eieren onder koud stromend water laten schrikken, pellen en in partjes snijden.
- In grote koekenpan ham in 1 eetlepel olie op laag vuur knapperig bakken.
- Op keukenpapier laten uitlekken.
- In kom rest van olie met azijn, knoflook, ansjovis en peper naar smaak tot dressing kloppen.
- WrapTortilla's's volgens gebruiksaanwijzing opwarmen. Sla en blaadjes witlof in midden over Tortilla's verdelen.
- Ei, tomaat en ham erop leggen.
- Dressing erover verdelen en kaas erover strooien.
- Tortilla's stevig oprollen en diagonaal doormidden snijden.
- Uiteinden met servetten omwikkelen.