Camemberttosti's met lente-ui en kruiden
Heerlijke camemberttosti's met lente-ui en kruiden, een smaakvolle en makkelijke lunch of snack.
Ingredients
Instructions
- Roer de MonChou zacht met een mixer.
- Snijd de eieren fijn boven een kom.
- Prak de MonChou en camembert door de eieren tot een smeuïge massa.
- Meng de lente-ui, peterselie en bieslook erdoor.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel het mengsel over 6 boterhammen en dek af met de overige boterhammen.
- Rooster de tosti's goudbruin in een tosti-apparaat.
- Snijd ze schuin door en serveer warm.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse salade of een tomatensoep.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Chardonnay.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 20 g | Vet: 20 g | Zout: 1 g | Sugar: 2 g