Cannelloni met abrikozenkwark
Aller Hande 1996
Equipment
- keukenpapier
- spuitzak met gladde spuitmond
Ingrediënten
- 1 theelepel olie
- 8 cannelloni Grand'ltalia,
- 1 takje munt zakje á 15 g,
- ½ potje abrikozencompote á 360 g, AH,
- 1 bak Biogarde magere kwark 500 g, AH,
- 4 eetlepel(s) sinaasappelsap
Instructies
- In pan met ruim kokend water en olie cannelloni in ca. 10 minuten gaar koken.
- Intussen van munt 4 blaadjes afnemen en achterhouden voor garnering. 1 dl -compote door kwark roeren en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
- Sinaasappelsap door rest van compote roeren.
- Cannelloni in zeef afspoelen onder koud water en droogdeppen met keukenpapier.
- Kwarkmengsel in spuitzak scheppen en in cannelloni spuiten.
- Op vier bordjes elk 2 cannelloni leggen.
- Compotemengsel over cannelloni scheppen.
- Garneren met toefje munt.
Voedingswaarden
Calories: 195 kcal | koolhydraten: 29 g | Protein: 16 g | Vet: 1 g