Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cannelloni met abrikozenkwark
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
spuitzak met gladde spuitmond
Ingrediënten
▢
1
theelepel
olie
▢
8
cannelloni
Grand'ltalia,
▢
1
takje
munt
zakje á 15 g,
▢
½
potje
abrikozencompote
á 360 g, AH,
▢
1
bak Biogarde magere kwark
500 g, AH,
▢
4
eetlepel(s)
sinaasappelsap
Instructies
In pan met ruim kokend water en olie cannelloni in ca. 10 minuten gaar koken.
Intussen van munt 4 blaadjes afnemen en achterhouden voor garnering. 1 dl -compote door kwark roeren en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Sinaasappelsap door rest van compote roeren.
Cannelloni in zeef afspoelen onder koud water en droogdeppen met keukenpapier.
Kwarkmengsel in spuitzak scheppen en in cannelloni spuiten.
Op vier bordjes elk 2 cannelloni leggen.
Compotemengsel over cannelloni scheppen.
Garneren met toefje munt.
Voedingswaarden
Calories:
195
kcal
|
koolhydraten:
29
g
|
Protein:
16
g
|
Vet:
1
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht